Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Vlaďka Erbová opět na plastice! Kvůli novému příteli?

4. prosince 2015 | 06:00

Modelka se plastickým operacím a úpravám nijak nebrání, ba naopak. Nedávno prodělala zákrok, při kterém jí byly do obličeje zavedeny bio nitě na zpevnění kontur. Není to trochu brzy? Co bude dělat za pár let?

Je vám teprve 34, nemyslíte si, že je brzy na podobný zákrok?

Zákrok jsem konzultovala se specialistkou na estetickou dermatologii, a právě ona pro mě vzhledem k mému relativně nízkému věku zvolila tento typ zákroku. Doporučila mi aplikaci bio nití jako prevenci proti stárnutí a především na zpevnění dané části obličeje. Nitě se navíc časem vstřebávají, takže v těle nic nezůstává.

Co vás k tomu rozhodnutí přivedlo? 

Zrcadlo. Nedávno jsem prodělala vážný zápal plic a v krátkém čase jsem docela hodně drasticky zhubla, což se mi vždy bohužel odráží především právě v obličeji.  

Máte teď mladšího přítele, podstupujete tento zákrok kvůli němu?

Vše v životě dělám primárně kvůli sobě.

Video se připravuje ...
Nedávno si nechala dělat potřetí prsa • VIDEO: Adriana Krátká, Lenka Chvostová

Probírala jste své rozhodnutí s partnerem? co on na to?

Ne, v těchto případech nevidím důvod, proč bych měla. Jsem dospělá.

Nebojíte se, že dopadnete jako Renée Zellweger?

Toho se nebojím, věřím paní doktorce, která je v tomto oboru kapacita. Ona sama uznává přirozenost a přirozený vzhled vnímá jako to nejdůležitější. Věřím, že zákrok mi zachová přirozenost. V tomto ohledu se není čeho bát.

Bojíte se stárnutí?

Vlaďka a Markus
Autor: herminapress.cz

Stárnutí vnímám jako přirozený proces života. 

Máte zatím ještě malou dceru, ale už z takových věcí začíná mít rozum. Mluvíte spolu o tom?

Viktorinka si teprv začala upravovat vlasy a lakovat nehty, jinak je stále u barbie a pohádek. Nicméně mluvím se svou dcerou o všem a snažím se jí odpovídat na všechny její otázky.

Nebojíte se, že po vzoru maminky začne s podobnými věcmi moc brzo?

První operaci prsou jsem podstoupila dva roky po kojení, ve 27 letech, a obličej jsem začala minimálně upravovat ve 33 letech. Přičemž se doporučuje začít s prevencí proti stárnutí už ve 30. Takže nemám pocit, že jsem začala brzo, myslím, že moje dcera určitě nemá špatné zrcadlo ve své matce. Jsou zde jiné bezdětné adeptky, které mají plasticke operace ve dvaceti letech.

Video se připravuje ...