Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Ornella Koktová: Nesnáším větu „Pracujeme na miminku“, ale dalšímu dítěti se nebráním

Video se připravuje ...
Ornella už má skoro hotový vánoční úklid a péct bude deset druhů cukroví
VIDEO: Andrii Konontsev
1. prosince 2015 | 06:00

Padesát let od založení slavila nedávno v Praze jedna americká restaurace. Ornelle Koktové je sice teprve jednadvacet, ale jejímu muži Pepovi bude za dva roky šedesát. Na stáří ale Ornella nerada myslí, doufá, že bude stárnout přirozeně a v přechodu z ní nebude koule.

„Zatím si nedovedu představit, jaké to bude, až mi bude padesát, ale doufám, že ze mě nebude nějaká plastická maska. Doufám, že budu stárnout přirozeně, udržím si zdraví a zdravou figuru. Hlavně doufám, že v přechodu nebudu jako koule,“ smála se Ornella.

Doma se teď připravují na Vánoce. I když si Ornella myslí, že tyhle Vánoce si malý Quentin ještě pamatovat nebude, je jí jasné, že se vše bude točit kolem něj. Půlku vánočního úklidu už má za sebou, a dokonce nám prozradila, co chystá pro manžela pod stromeček. Jako každý rok, i letos bude pro ni prý nejtěžší koupit dárek pro matku.

Co se sestřičky nebo bratříčka pro Quentina týče, tak prý rozhodně není proti tomu. „Nenávidím věty typu ,pracujeme na miminku´ a podobně, ale pokud se to do budoucna stane, což nevylučuji, tak se to prostě stane. Nechávám to osudu a nic neplánuju,“ prozradila nám Ornella.

Video se připravuje ...