Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Ben Cristovao je nezadaný, ale na někoho si myslí! Co by pro ni dokázal udělat?

Video se připravuje ...
Ben se zapojil do charitativního focení kalendáře
VIDEO: Tereza Kovářová
24. listopadu 2015 | 10:00

Do projektu, který pomáhá nemocným postiženým chorobou motýlích křídel, se Ben Cristovao zapojil letos poprvé. Než ho oslovili, ani netušil, jako možná mnoho z vás, že podobná nemoc existuje. Jako akční hrdina se zapojil do boje a s dalšími jedenácti slavnými osobnostmi se objeví v charitativním kalendáři. 

„Na fotce vypadám možná trochu drsnější, než jsem ve skutečnosti, ale je vidět, že paní fotografka byla opravdu velice šikovná. Než jsem byl osloven do tohoto projektu, tak tahle nemoc v mém světě vůbec neexistovala. Je to hrozné, že je, ale doufám, že pomohu k tomu, aby se o ní dozvědělo více lidí a vybraly se peníze na podporu projektu,“ svěřil se nám Ben.

Ben, jehož v sobotu čeká velký koncert ve Fóru Karlín, je sice v tuto chvíli nezadaný, ale přiznal nám, že se mu někdo líbí. Dokonce by pro svou dívku snů dokázal uvařit vánoční menu. U nich doma se na talíře místo kapra servíruje losos. „Nikdo by neměl jíst nic, do čeho se musí nutit. Já kapra nemám rád, takže u nás doma je místo kapra na Vánoce losos.“

Video se připravuje ...