Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Daniel Hůlka našel tu pravou! Její jméno ale stále tají!

Video se připravuje ...
Daniel Hůlka a jeho 600 žen
VIDEO: Roman Káčer
15. listopadu 2015 | 06:00

Daniel Hůlka bude hrát roli krále Šalamouna v nově připravovaném muzikálu Divadla Hybernia. Krále, který měl šest set žen! Nyní už zpěvák sice nekraluje na předních příčkách žebříčku sexsymbolů a ženy mu už nepadají k nohám tak často, jako tomu jistě bývalo – ale šest set manželek by si nedovedl nikdy představit ani on!

„Manželek bych si určitě šest set představit nedovedl, milenek ano, kdyby se to rozprostřelo do určitého časového intervalu... Ale za týden bych to asi nezvládl,“ smál se zpěvák, který také přiznal, že už na něho doma čeká kráska, jež má všechny kvality, které na ženách obdivuje. Těmi jsou věrnost, tolerance a upřímnost. Prozradit její jméno ale nechce. Nicméně tvrdí, že je to ta pravá!

Sibyla měla schopnosti vidět do budoucnosti. Dan věří, že lidé se schopnostmi pracovat s energiemi jsou, ale všeobecně není nakloněn různému šarlatánství. „Úplně nesnáším kartářky. Přijde mi to hrozně nebezpečné a blbé.“ Zpěvák je přesvědčen, že pokud někdo někomu napovídá cokoli z karet, tak tím může ovlivnit celý jeho život, přičemž to jsou mnohdy jen nesmyslné dohady.

Video se připravuje ...