Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Sandra Parmová: Mám raději, když mi do toho partner nekecá

Video se připravuje ...
Sandra parmová vyrazila na přehlídku spodního prádla bez partnera
VIDEO: Adam Balažovič
5. listopadu 2015 | 06:00

Moderátorka primáckých zpráv Sandra Parmová vyrazila na přehlídku spodního prádla. Během padesátiminutové promenády toho bylo opravdu hodně k vidění a moderátorka přiznala, že by si rozhodně vybrala. Přítele ale raději nechala doma, sama si totiž vybere lépe.

„Partnera jsem si s sebou nebrala, protože si myslím, že si takovouhle akci mohu užít i bez něj. Můžu se na modely lépe podívat a nebude mi do toho kecat. Já si totiž vždycky nakonec stejně vyberu prádlo podle sebe a on to potom akorát ocení,“ vysvětlila nám Sandra. Přesto se jednou její přítel Michal Janotka pustil na tenký led a rozhodl se dát Sandře spodní prádlo. „Před pár lety mi přítel koupil prádlo, a dokonce mi i sedělo. Byla jsem mile překvapená,“ přiznala moderátorka.

Jelikož se Sandra živí jako moderátorka seriózních zpráv, je přesvědčená, že ani ve svém soukromém životě by neměla podnikat věci, jež by ohrozily její důvěryhodnost. Nahaté focení nebo přehlídka spodního prádla, při které by ona sama byla aktérkou, jí nepřijdou příliš vhodné. „Preferuji, když mě ve spodním prádle vidí jen můj partner. Obdivuji ale dívky, které tohle dokážou. Byla to krásná podívaná. Spousta z nás má krásnou postavu, ale je to o té odvaze ukázat ji takhle přede všemi.“

Video se připravuje ...