Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Za dva roky jí bude padesát. Jak to, že vypadá Leona Machálková tak skvěle?

Video se připravuje ...
Leona Machálková miluje zkrášlovací procedury
VIDEO: Roman Machanec
4. listopadu 2015 | 06:00

S hvězdou letošní soutěže StarDance Leonou Machálkovou jsme se potkali na otvíračce salonu krásy v centru Prahy. Její nádherná, štíhlá postava je obdivuhodná. Zpěvačka ovšem během tanečních průprav nijak drasticky nezhubla, má takovou postavičku normálně. To je na tom to nejúžasnější!

„Miluju zkrášlovací procedury, vyzkoušela jsem jich už spoustu. Přiznám se, že mám wellness velmi ráda. Je to něco, co si naše tělo zaslouží. Měli bychom si dopřát očistu a pěkně nastartovat tělo. Vyzkoušela jsem spoustu věcí od peelingu přes masáže celého těla, miluji aroma masáže, protože mám tenhle zážitek spojen i s vůní,“ prozradila nám Leona, co stojí za jejím stále mladistvým vzhledem.

Kromě toho, že dopřává svému tělu relax a očistu, a to nejen doma, ale také tehdy, když vycestuje za hranice, je to také velká sportovkyně. Možná proto, že je tak pohybově nadaná a má k jakémukoli sportu kladný přístup, jí tak skvěle jde i tanec. „Po několika týdnech práce se dostavil pocit klidu, že se začínám zlepšovat, a s tím přichází i radost z toho, co dělám. Také na partnerovi je vidět, že je spokojenější, tak to je velice motivující a takhle by to podle mě mělo být. Tahle soutěž by neměla být urputná, je to zábavný pořad a měli bychom si to užít,“ prohlásila zpěvačka.

 

Video se připravuje ...
Leona Machálková: Artur má geny po tatínkovi • VIDEO: Adam Balažovič

Video se připravuje ...