Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Lucie Křížková: Za volantem mě nejvíce rozčilují agresivní řidiči!

Video se připravuje ...
Lucie Křížková je opatrná řidička především kvůli svému synovi
VIDEO: Adam Balažovic
28. října 2015 | 06:00

Miss České republiky 2003 a moderátorku Lucii Křížkovou, rozenou Váchovou, jsme potkali na akci Linky pomoci řidičům, kterou moderovala. Při té příležitosti jsme se jí zeptali, jaká je řidička a co jí za volantem nejde.

Lucka Křížková o sobě tvrdí, že je dobrá řidička, které to dobře šlo i v autoškole. Nerada však vzpomíná na první kilometry, které po získání řidičského průkazu musela absolvovat sama bez instruktora nebo jiného pomocníka na sedadle spolujezdce. Podle ní je totiž nejnebezpečnější právě ten řidič začátečník, který není vyježděný. Dnes už však moderátorka nemá za volantem žádné problémy, což dokazuje i to, že její manžel vedle ní během jízdy klidně usne.

Při řízení jí nejvíce vadí agresivní řidiči, především od doby, kdy v autě začala vozit  tříletého syna Davida. Sama totiž jezdí velmi opatrně a dodržuje předpisy, ale několikrát už se setkala s řidiči, kteří svou neopatrnou jízdou ohrozili nejen ji, ale i ostatní účastníky silničního provozu.

Video se připravuje ...
Lucie je velmi úspěšná žena. Před deseti lety se stala miss, věnuje se modelingu, moderování a ještě je matkou na plný úvazek. • VIDEO: Adam Balažovic, Pavel Machan

Video se připravuje ...