Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Felix Slováček: Přirozená krása je fantastická, ale vždy je co vylepšit

Video se připravuje ...
Felix Slováček nám prozradil, že proti plastické chirurgii vůbec nic nemá
VIDEO: Adam Balažovič
27. října 2015 | 06:00

Felix Slováček je jasným důkazem toho, že kosmetické salony a estetické kliniky už dávno nejsou jen doménou žen. On sám se zákrokům nebrání, a pár si jich na sobě dokonce vyzkoušel. Zastihli jsme ho na slavnostním otevření salonu Royal Beauty & Spa. Co nám na sebe prozradil a jak vidí ženskou krásu? 

Felix Slováček je v otázce estetických úprav natolik upřímný, že byste to od muže možná nečekali. Bez problémů přiznal, že lehkým úpravám svého těla se nebrání.

"Zkrášlovací procedury jsem vyzkoušel, protože jsem zjistil, že ať dělám, co dělám, tak určité partie na těle prostě nedoženu. Nechci říkat, že my muži máme pivní břicho, ale právě to jsou ty partie, které zkrátka nesundáme. Teď jsem ale hrozně dlouho nikde nebyl a taky je to vidět," postěžoval si.

Není proto divu, že se Felix Slováček neřadí ani mezi muže, kteří trvají na tom, že žena musí být přirozeně krásná, ale naopak spoléhá na to, že každá žena nejlépe ví, co jí sluší. "Když to ženě sluší bez make-upu, tak proč ne! Přirozená krása je fantastická, ale upřímně řečeno – každá přirozená krása se dá ještě malinko, například kosmetikou, vylepšit."

Proti plastické chirurgii a vylepšování určitých partií tak Felix Slováček nic nenamítá. Ostatně nijak se netají tím, že si to vyzkoušel na vlastní kůži. Souhlasí ale s tím, že někdy je méně více a že nic se nemá přehánět.

Video se připravuje ...