Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Václav Noid Bárta: Příští léto začneme pracovat na malém Vašíkovi

Video se připravuje ...
Václav Noid Bárta přiznává, že svou dceru strašně rozmazluje
VIDEO: Greta Stocklassová
14. října 2015 | 06:00

Zpěvák Václav Noid Bárta má doma roční dceru Terezku a zjistil, že to, co si předsevzal, absolutně nedodržuje a dceru rozmazluje. Je smířený s tím, že dcera bude hrozně rozmazlená. Je mu to prý jedno. Od té doby, co přišla na svět, ho má úplně omotaného kolem prstu. 

„Terezce teď bude rok a já jsem si vždycky říkal, že pokud bude brečet, že s tím nebudu mít trpělivost a udělám s tím krátký proces, ale vůbec. Terezka jen trochu zabrečí a už jsem u ní a hned ji tahám a dělám všechno úplně špatně, tak, jak by se to nemělo. Bude strašně rozmazlená, ale to vůbec nevadí, protože je to naše miminko a kolem něho se točí celý vesmír," prozradil nám zpěvák.

„Jediná věc, za kterou musíme na světě bojovat, je to, abychom se rozmnožovali. Myslím si, že pro nás je nejoptimálnější, abychom měli dítě po třech letech, takže příští rok v létě začneme dělat na malém Vašíkovi nebo Gábince," odpověděl pohotově Václav, který to má evidentně jasně naplánované. Jestli to bude kluk nebo holka, to mu je ale vlastně úplně jedno.

Video se připravuje ...