Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Pavlína Němcová: Na předvádění prádla už nemám věk

Video se připravuje ...
Pavlína Němcová miluje spodní prádlo, které jí dá partner
VIDEO: Hana Dvořáčková
8. října 2015 | 06:00

Asi byste čekali, že tak slavná modelka, jako je Pavlína Němcová, aspoň jednou v životě předváděla spodní prádlo. S tímhle strašákem všech modelek se ovšem Petra prý nikdy nesetkala. Teď už by ani na podobnou nabídku nekývla.

Pavlína Němcová se věnovala modelingu dlouhá léta, potom dostala šanci jako herečka, což pro ni byla skvělá nová zkušenost. Teď věnuje většinu svého volného času navrhování šperků. „Hrozně mě to chytlo, jsem do toho úplně ponořená. Je to zábava, vášeň a na druhou stranu také hodně tvrdá práce,“ svěřila se Pavlína. Její šperky jsou hodně jednoduché a jemné.

Pavlína má dospělého syna Alaina, který studuje práva v Paříži. Dlouhá léta o něj vedla spor s jeho otcem. Ve čtrnácti letech se nakonec Alain sám rozhodl, že chce žít se svou matkou. Narodil se ve Francii a jako Francouz se i cítí, ale česky umí. A další muži v jejím životě? Modelka se dlouho scházela s ženatým podnikatelem Milanem Vopičkou. Jak je to s nimi nyní, není jasné. V každém případě má ráda, když jí muž kupuje spodní prádlo. „V tom se mu pak budu přece nejvíc líbit, když ho sám vybere!“

Video se připravuje ...