Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Bude Klára Vytisková v SuperStar nadržovat? Prozradila nám své favority

Video se připravuje ...
Kláru Vytiskovou porotcování hrozně baví.
VIDEO: Tereza Kovářová
11. září 2015 | 06:00

Novou hvězdou v porotě soutěže SuperStar je zpěvačka Klára Vytisková, která se před deseti měsíci stala poprvé maminkou. Zatímco její dceru Emílii budou hlídat manžel nebo maminka, Klára bude vybírat nové pěvecké talenty, kterých se prý naštěstí stále rodí dost.

„Měla jsem hrozný strach, že už nebudou žádné talenty, že už je to vybrané, ale nejspíš dorostla nová generace. Věkově jsou kolem patnácti, sedmnácti, ale i starší. Já osobně tam mám dva favority, jednoho ze Slovenska a jednoho z Čech. Jsou to kluk a holka, ti jsou úplně top, charizmatičtí, krásní, skvěle zpívají, ale všeobecně musím říct, že ta semifinálová parta bude hodně silná,“ prozradila Klára.

Uvidíme, jak se jako porotkyně ubrání tomu, aby svým favoritům trošku nadržovala, protože stát se tím, kdo rozhodne o osudu druhých, je docela těžká úloha. „Nejtěžší bylo říct některým lidem pravdu do očí. Šla jsem tam s tím, že chci být opravdu upřímná a říkat to tak, jak to je, ale když vám tam přijdou lidé, kteří zpívají opravdu s velkou chutí a nadšením, ale nejde jim to, tak sdělit jim šetrně, že to není v pořádku, ale zároveň je neodradit od radosti z hudby, tak to bylo asi nejtěžší,“ říká.

Video se připravuje ...