Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Monika Absolonová přibrala 20 kilogramů a těší se, až se její partner rozvede!

7. září 2015 | 06:00

Její život udělal v posledním roce velký kotrmelec. Našla si nového, doposud ženatého partnera a za pár měsíců poté otěhotněla. Vždycky na mě dělala dojem stále rozesmáté a tak trochu potřeštěné holky. Ale hodně jsem se pletla. Potřeštěná totiž není ani trochu.

Změnily vás nová láska a těhotenství?
Ano, určitě, přibrala jsem dvacet kilo. Ale i jinak se měním. Celý život jsem byla strašně aktivní, stále v pohybu, ale teď najednou cítím, že mě čím dál víc baví být doma a hnízdit. Ke zpívání bych se ráda vrátila na jaře příštího roku, ale do divadel určitě až na podzim. Ale kdo ví, jestli ještě nezměním názor a nezůstanu doma déle.

Proč došlo na miminko až teď, v osmatřiceti?
Přiznávám, že s každou svou láskou jsem plánovala budoucnost a rodinu, tudíž jsem si miminko přála už od dvaceti let. Ale vždycky jsem pak zjistila, že to není ono, že mi v soužití začalo něco vadit, proto jsme se až k dítěti nikdy nedostali.

Video se připravuje ...
Blesk už v dubnu věděl, proč nekouří: Absolonová je v tom! • VIDEO: David Turek, Lukáš Červený

Asi proto jste se před dvěma lety rozešla s partnerem, který si vás chtěl vzít a mít s vámi rodinu. Nebála jste se ale rizika, že už dítě třeba nestihnete?

Jasně, že jsem i tuhle možnost zvažovala, ale nemohla bych mít dítě bez lásky. Taky jsem si představovala, že se budu muset další desítky let trápit po boku někoho, koho jsem přestala milovat. V každém páru se vyskytnou čas od času problémy, promluvíte si o tom a snažíte se o nějaké řešení. Když se nenajde, láska se začne vytrácet. A říkat si "já to vydržím, jen ať nejsem sama", to raději sama jsem. Nechci skončit jako stará, zapšklá a nešťastná, což by se mi určitě v neuspokojivém vztahu stalo.

Tak ale žije mnoho žen...
Vím, sama jsem taková dřív bývala. Co jsem se třeba natrápila ve svém prvním manželství! Ale o tom, že to tak být nemá, mě přesvědčil až vztah a později dramatický rozvod mých rodičů. Maminka se celý život snažila všechno vydržet, a akorát byla nešťastná. Přestala se bát až v padesáti letech a podala žádost o rozvod. Málokdo si dovede představit, čím si pak musela celá rodina projít, protože táta to vzal doslova jako boj na život a na smrt. Nechci zacházet do detailů, ale celé to trápení stejně za svobodu stálo. Loni jsme maminku znovu provdali a ona je dva roky před šedesátkou konečně spokojená. No není to nádhera?

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Petr Soukup, David Turek

Ale teď čekáte dítě se ženatým mužem...
Ano, to mi bylo na začátku hodně nepříjemné, ale asi málokdo ví, že v době našeho seznámení Tomáš se svou ženou už pět let nežil. Může se stát, že se zamilujete do ženatého, ale od rodiny bych nikdy nikoho neodvedla.

Ale psalo se, že s manželkou ještě před vaším seznámením plánovali další dítě...
Nevím, jak by Tomáš to dítě stíhal, když už jsme v té době žili spolu. Jsem ráda, že se na to ptáte, protože čekáme Tadeáše a i v jeho zájmu bych nás chtěla očistit od těchhle pomluv. Kdyby Tomáš se svou ženou žil, nikdy bychom si spolu nic nezačali.

Video se připravuje ...
Těhotná Absolonová čeká kluka! Trápí ji ale partnerova ex! • VIDEO: Petr Macek, Petr Soukup, Markéta Reinischová

A zůstane ženatý, nebo plánujete svatbu?
Svatbu ke štěstí nepotřebuju, ale abychom spolu měli dítě a on byl ženatý s jinou, to by mně vadilo. Tomášův rozvod se řeší už rok, snad někdy dojde svého konce.

Budete přísná matka?
Určitě. Důsledky volné výchovy vidíme všude okolo sebe a já nejsem jejím zastáncem. Dítě potřebuje znát své hranice. Také chceme vést Tadeáše k různým zájmům, aby zjistil, co ho baví. Děsí mě děti, které jen sedí u počítačů nebo u televize a nemají žádný jiný koníček. A podle toho, co miminko předvádí v bříšku, to bude pěkný divoch, takže bude potřeba ho usměrnit.

 

Celý rozhovor a ještě mnohem více se dočtete v dnešním vydání tištěného Blesku pro ženy: 

BLZ_15_37
Autor: archiv

Autor: Simona Škodáková
Video se připravuje ...