„Moravu mám moc rád a o nevraživosti mezi Pražáky a Brňáky nic nevím. Věděl jsem, že když přijedu z Prahy a budu si hrát na frajera, takže asi moc nepochodím, protože oni mají svou hrdost. Takže já jsem vzal muzikál a znova jsem ho udělal. Mám moravský muzikál a nemám s tím problém,“ svěřil se zpěvák a producent Sagvan Tofi. 

Prásknul na sebe také to, že nerad cestuje, ale letos se nechal přemluvit k výletu do Řecka ke kamarádovi Oldřichu Lichtenbergovi. „Byl jsem nakonec rád, že jsem jel, nejsem moc cestovatel, spíš domácí pecivál, ale bylo to dost dobrý. Možná kdybych si po tom těžkém roce neoddychl, byl bych frustrovaný. Pěkně mě to nakoplo. Jinak jsem léto strávil zkoušením muzikálu Děti ráje, ale protože je to moje srdeční záležitost, tak mi to vůbec nevadilo.“

Sagvan dlouho tajil svou už pětiletou dceru Satine, která podle něj miluje právě muzikál Děti ráje. Zpěvák o ní krásně mluví. „Protože moje dcera chodila do divadla, když se hrál muzikál, úplně ho miluje, říká, že je to její muzikál, a tím pádem je to takový hnací motor, který mě přesvědčil, abych pokračoval dál. Jediné, co mi trochu vadí, je, že pořád dokola poslouchá doma ty písničky, a když je slyšíte na zkouškách a všude a pořád, tak už je to trochu na hlavu." Matkou Satine je jeho dlouholetá přítelkyně Alena.