Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Moderátorka Eva Perkausová z Top Star: Do osmnácti jsem měla doma přísný režim

Video se připravuje ...
Eva Perkausová je bývalá playmate
VIDEO: Adam Balažovič
19. srpna 2015 | 06:00

Někdejší playmate Eva Perkausová od září nahradí v roli moderátorky Top Star Magazínu Ivu Kubelkovou, takže místo vnadné brunetky budete na obrazovkách vídat blondýnku. Ta přiznala, že cítí před svými předchůdkyněmi respekt. Dokonce jí sloužily jako vzor a bude se jim během moderování snažit vyrovnat. 

„Přiznávám, že jsem z moderování magazínu Top Star nervózní. Na jednu stranu z toho mám obrovskou radost, ale na druhou stranu je to pro mě velká výzva. Mám co trénovat a na co se připravovat,“ svěřila se nám sexy blondýnka.

Možná byste tomu nevěřili, ale Evu do dovršení plnoletosti doma drželi opravdu hodně zkrátka, a tak nikdy moc neřádila po večírcích. A tenhle pořad se zrovna na celebrity a večírky specializuje.

„Nejsem žádná párty žena. Když mi v patnácti šestnácti holky říkaly, ať s nimi jdu na diskotéku, nesměla jsem. V osmnácti, když už mi maminka řekla, že můžu cokoli, protože jsem dospělá, už jsem neměla žádné tendence někam trajdat,“ objasnila nastávající moderátorka s tím, že doufá, že nočnímu životu nepropadne.

Pro pány máme smutnou zprávu, bývalá playmate Eva Perkausová, která byla v minulosti spojována mimo jiné s Domenikem Martuccim, má v současné době přítele. Ten je dle jejích slov nadšený její novou pracovní příležitostí, i když obavy Eva trochu má. „Doufám, že bude tolerantní a pochopí, že když budu moc časově vytížená, je to kvůli práci.“

Video se připravuje ...