Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Roman Šebrle je černý jako bota a má afro! Poznali byste ho?

Video se připravuje ...
Roman Šebrle neměl nikdy v životě takhle dlouhé vlasy!
VIDEO: Adam Balažovič
29. července 2015 | 06:00

Na narozeninovém mejdanu, který pořádal kamarád Romana Šebrleho DJ Uwa, se návštěvníci změnili v bláznivé hipíky v lennonkách a květinových vzorech. Ani moderátor nekazil partu, a přestože bylo venku šílené vedro, statečně oblékl paruku, za kterou by se nemusela stydět ani Saxána.

„Na maškarní moc často nechodím, ale říkal jsem si, že přijít na párty, která je ve stylu hippies, jen tak v obyčejném oblečení by se asi nehodilo. Přišel jsem sem s kamarádem a on je velmi akční, takže vše zařídil. Když na mě tu paruku vytáhl v autě, tak jsem si řekl, že se asi zbláznil, ale člověk musí být pro každou špatnost,“ vysvětlil svou vizáž Roman.

Sám nikdy takhle dlouhé vlasy neměl, protože při sportu by to bylo velice nepraktické. Nešlo nevšimnout si Romanovy černé barvy, ta nebyla namalovaná, nýbrž poctivě vysluněná na dovolené v Itálii, kam jezdí každoročně s manželkou a dětmi. „Jezdíme tam často, protože manželčina sestra je tam vdaná. Tahle destinace je ideální pro děti, snažíme se je vyvézt aspoň na tři týdny a s manželkou se tam vystřídáme,“ řekl nám Roman.

Video se připravuje ...