Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Miss Nikol Švantnerová: Chtěla bych být takový superhrdina jako moje maminka

Video se připravuje ...
Nikol Švantnerová s maminkou se učily, jak si samovyšetřit prsa
VIDEO: Linda Jandejsková
28. července 2015 | 06:00

V genetické výbavě dostáváme od rodičů do vínku mnoho dobrého, ale společně s tím samozřejmě jdou ruku v ruce i některé negativní věci. Můžou jimi být velký nos nebo třeba dědičná choroba. Česká Miss Nikol Švantnerová se s maminkou vypravila na kliniku, kde provádějí mamografické vyšetření prsou, a učily se, jak si samy doma provádět kontrolu prsou.

To nebylo to jediné, co je na klinice zajímalo. Nikol například zjistila, že po mamince má barvu očí a ústa. Zjistila také, že bude mít možná v budoucnu problém s padlými víčky a bude muset podstoupit plastickou operaci. Zajímalo nás ovšem také, čeho si Nikol na mamince nejvíc váží. „Chtěla bych tak jako ona zvládat to, co zvládala, tedy vychovat děti, do toho pracovat, a ještě stíhat vařit a uklízet. Mně totiž přijde, že tohle zvládne jen superhrdina.“

Maminka Dana nám také řekla, co na své dceři nejvíce obdivuje. „Obdivuji na ní odhodlání jít si za svým, i když se jí to třeba napoprvé nepovede, tak ji to neodradí a zkusí to i napodruhé, aby dosáhla svých cílů.“ Obě jsou velké kamarádky a Nikol se mamince svěřuje úplně se vším.

 

Video se připravuje ...