Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Gabriela Vránová: Být ještě odvážnější, tak chodím nahá!

Video se připravuje ...
Gabriela Vránová se přiznala, co skrývá v šatníku
VIDEO: Jan Búda
22. července 2015 | 06:00

Na netradiční módní přehlídku, která se konala v centru seniorů RoSa, vyrazila herečka Gabriela Vránová. Stala se dokonce patronkou celé akce a zároveň prozradila, že její šatník už několik let ovládá černá a bílá. Miluje ovšem klobouky a doplňky, takže odvážná je prý až až.

Modelky z řad členek centra se po červeném koberci procházely poprvé v životě, ale šlo jim to bezvadně. Některé dokonce přiznaly, že se chtěly podobně předvést už dávno, ale doposud k tomu neměly odvahu ani příležitost. Modely Marks & Spencer byly stylizovány do třicátých let a dámy v nich vypadaly velice elegantně.

„Není to poprvé, co jsem na podobné přehlídce. Mám radost, když vidím, že starší ženy mají odvahu obléci si něco, co by mnohým možná připadalo nevhodné, a vypadají v tom skvěle,“ komentovala přehlídku Gabriela Vránová. Sama dámy k odvaze nabádala.

V nejbližší době musí Gabriela uklidit pětipokojový byt po výměně oken a také se těší na svou chalupu u České Lípy, kde jí její syn, herec Ondřej Kepka, udělal zbrusu novou koupelnu. „Jsem zvědavá, jak bude na chalupě předělaná koupelna. Trošku v ní řádil můj syn, takže to bude pro mě takové překvapení. V září se ještě chystám někam k moři, než budu mít první představení na Vinohradech,“ svěřila se se svými plány herečka.

Video se připravuje ...