Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kateřina Kristelová: Chodila jsem s psychopatem

Video se připravuje ...
Kateřina Kristelová už je dva roky bez chlapa
VIDEO: Ladislav Novák
10. července 2015 | 06:00

Na premiéře dalšího pokračování filmu Terminátor jsme se potkaly s moderátorkou Kateřinou Kristelovou, která se přiznala, že spíš než hora svalů Arnold Schwarzenegger se jí líbí jeho jednadvacetiletý syn Patrick. Tím na sebe také práskla, že je na mladší chlapy, ale prý se snaží přeorientovat se na ty starší.

Akční filmy nepatří k těm, na kterých Katka ulítává, naopak ji všechny dost děsí. Má však ráda snímky ve formátu 3D a premiéra kultovního akčňáku byla také trochu dárkem pro kamarády, které doprovodila. Už dva roky se po Katčině boku neobjevuje žádný muž. „Potřebovala jsem se osobně a pracovně stabilizovat a myslím, že se mi to docela podařilo. Mám dojem, že nejlepší lék na zlomené srdce je práce. Vím, že to zní jako klišé, ale je to tak,“ vysvětlila nám Kateřina.

Moderátorka také přiznala, že má odjakživa sklon k tomu, randit se zajíčky. „Můj muž byl o pět let mladší a ten psychopat, se kterým jsem byla, asi o šest.“ Jejím mužem byl hokejista Martin Tůma, s nímž má čtyřletou dceru Claudii. Psychopatem pravděpodobně myslela svého posledního přítele Kamila Bartoška zvaného Kazma. Po dvou letech bez chlapa se ale Kačka, která uváděla například pořad Hit, rozhodla, že zapomene na zajíčky – tentokrát chce někoho staršího.

Video se připravuje ...