Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Gabriela Kratochvílová: Poprvé jsem se opila ve čtrnácti a tresty byly velké

Video se připravuje ...
Gabriela Kratochvílová miluje víno, ale míchání koktejlů jí šlo od ruky
VIDEO: Hana Dvořáčková
8. července 2015 | 06:00

Naše první a zatím poslední Miss, která vyhrála, i když má krátký sestřih, Gabriela Kratochvílová se nám přiznala, v kolika letech ji poprvé rodiče načapali opilou. Na alkohol nezanevřela, ale koktejly, které se s kamarádkami učila míchat, nemá moc ráda.

„Sednout si do baru na koktejl, to není nic, čemu bych holdovala. Já raději vínečko. Takže když jdeme s kamarádkami ven, sedneme si, když je hezky, venku na piknik s lahví vína a povídáme si a povídáme jedna přes druhou. Někdy i do brzkých ranních hodin,“ vysvětlila nám Gábina scénář dámské jízdy, jakou s kamarádkami podnikají.

Pro samé povídání nakonec nemají ani čas jít si někam zatancovat, takže dámská jízda začíná i končí povídáním nad sklenkou vína. „Nevídáme se tak často a musíme si potom všechno říct.“ O tom, že je Gabriela upovídaná, není vůbec pochyb, vždyť její schopnost mluvit ji – jako moderátorku – živí.

S alkoholem sice moderátorka začala už ve věku, který zákonná hranice nedovoluje, ovšem bylo to pod dohledem rodičů. Lépe řečeno v jejich přítomnosti, ale ne zcela pod dohledem. Životní lekce byla udělena a jediný sen, který má Gabča s alkoholem spojený, je výlet do sklípků na Moravě, protože jako milovnice vína tenhle zářez na pažbě ještě nemá.

 

Video se připravuje ...