Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Misska Veronika Kašáková řeší radikálně svou problematickou minulost

Video se připravuje ...
Veronika Kašáková si nechala laserem odstranit své vlastní jméno vytetované na břiše
VIDEO: Adam Balažovič
2. července 2015 | 12:07

Před čtyřmi měsíci vydala finalistka České Miss 2014 Veronika Kašáková knihu, ve které se vypořádává s minulostí v dětském domově, kam ji umístili poté, co byla odebrána z péče drogově závislé matky. Nyní si nechala odstranit tetování, které jí od začátku nosilo smůlu.

„Na tetování, které si dnes nechávám odstranit, jsem si vydělala na své první brigádě. Bohužel jsem se kvůli němu nedostala na soutěž Česká Miss, když jsem se poprvé hlásila, a tak jsem ho hned začala nesnášet. Není to jako tričko, které když vás začne nudit, svléknete a koupíte si nové,“ svěřila se modelka.

To, co si v pubertálním věku nechala vytetovat na břicho, bylo její vlastní jméno. No, chytněme se za nos, kdo občas v tomto telecím věku neudělal taky nějakou hloupost? Naštěstí v tomhle případě existuje řešení, které ji nerozvážných mladických chyb zbaví.

Zajímalo nás také, jak je na tom Veronika se vztahy se svou rodinou. „Myslím, že je to docela dobré. Před čtyřmi měsíci, kdy vyšla kniha, do které jsem vložila své pocity a názory, se kterými samozřejmě nemusí souhlasit ostatní, tak byli trochu dotčení. Jsem ráda, že jsem měla odvahu to napsat. Nyní pomáhám jako patronka v nadaci, která se stará o děti při odchodu z dětských domovů. Vím, jaké to je a jak to pro mě samotnou bylo těžké.“

Video se připravuje ...