Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Podívejte se, jakou sbírku klíčů od milenců má Linda Finková

Video se připravuje ...
Linda Finková se už těší na dva měsíce prázdnin
VIDEO: Adam Balažovič
21. června 2015 | 06:00

Celebrity se sešly v poněkud netradičním prostředí Muzea nočníků a historických toalet, kde představily svá umělecká díla. Každý z nich měl za úkol pěkně vyšperkovat nočník. Linda Finková se tohoto úkolu zhostila velice bravurně. Na povrch celého nočníku nalepila svou sbírku klíčů.

„Je to jen zlomek sbírky klíčů od milenců, kteří už mě přestali bavit,“ vtipkovala Linda a dodala: „Až se mi po nich zasteskne, tak se sem vloupu – nebo k tomu, kdo to vydraží – a budu ty klíče zase rvát dolů.“ Nakonec se ukázalo, že to s těmi milenci není tak žhavé. Tak jako u většiny z nás, se i u Finků doma povaluje spousta klíčů, které tak  zpěvačka využila na dekorování charitativního nočníku.

„Doufám, že se tenhle nočník vydraží za hodně peněz, protože musím říct, že mi dal docela dost práce, že jsem to neodflákla a jsem na něj opravdu hrdá. Peníze poputují k nadaci Mathilda, která pomáhá zlepšovat kvalitu života zrakově postiženým lidem,“ prozradila ještě Linda, proč si s tím dala takovou práci.

Jakmile skončí zkouškové období na konzervatoři, kde učí, má Linda plán jasný. „Na všechno kašlu a dávám si dva měsíce volna. Teď jsem totiž tolik pracovala, že už toho mám dost. S celou rodinou jedeme do Itálie na čtrnáct dní a pak ještě nevím, jestli poletíme s dětmi k moři, nebo budeme na chatě. Uvidíme, jak se nám bude chtít.“

Zpěvačka a moderátorka Linda Finková má za sebou rozchod s manželem Richardem Genzerem. Vystupuje především v muzikálech, v poslední době například v titulech Kleopatra či Tři mušketýři. 

Video se připravuje ...