Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Zdena Studenková: Plastiky podstupuji hlavně kvůli svému pocitu, ne kvůli mladšímu příteli

Video se připravuje ...
Zdena Studénková u plastického chirurga
VIDEO: Adam Balažovič
17. června 2015 | 10:00

Herečka Zdena Studenková si nechala napíchat botox do podpaždí, protože jí to vyhovuje nejen jako herečce. Pocení a nepříjemné mapky v podpaždí nejsou nic příjemného pro žádnou z nás, a tahle procedura problémy eliminuje. 

„Tento zákrok jsem podstoupila už několikrát, a mám tak ověřeno, že to funguje. Když máte na jevišti dobový kostým, který je z materiálu, který je velmi potivý, je nepříjemné, pokud přijde herečka v nějaké úžasné roli, zvedne ruce a má v podpaždí mapky po pocení. Je to téměř bezbolestný zákrok – nebo aspoň pro mě – a opravdu se potom nepotím,“ vysvětlila nám herečka.

Zdena žije již dvacet jedna let s o sedmnáct let mladším přítelem Braněm Kostkou a za sebou má již několik zkrášlovacích procedur u plastických chirurgů. Ujistila nás, že veškeré zákroky podstupuje především pro svůj vlastní pocit, ne proto, aby vypadala mladší po jeho boku. „Myslím si, že je to o tom, jak chce člověk vypadat a působit, a pokud se tomu dá nějak pomoci, tak proč ne. Je to o mém postoji, o tom, co dělám. Živím se obličejem a tím, jak vypadám, takže nechci přibrat a vypadat jako velryba. A pokud je to možné, chci udělat něco i se svým obličejem. Především to ovšem dělám kvůli sobě a až potom kvůli partnerovi.“

Video se připravuje ...