Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Proč čaruje Naďa Konvalinková na Hradě? Aby nepršelo!

Video se připravuje ...
Naďa Konvalinková vstřebává hradní energii
VIDEO: Adam Balažovič
15. června 2015 | 06:00

Herečka Naďa Konvalinková je známá svým pozitivním přístupem ke světu. Chmury a negativní myšlenky si zakázala a místo toho už roky medituje. Momentálně se pozitivní energií snaží na Pražském hradě působit na počasí. Budou zde totiž opět probíhat Letní shakespearovské slavnosti, sama tu také hraje. 


Na letošních shakespearovských slavnostech v Praze se můžete těšit na nové zpracování klasiky Romeo a Julie, kterého se ujala režisérská dvojice SKUTR. Naďa Konvalinková bude hrát chůvu. Režiséři totiž hledali někoho, kdo bude dostatečně temperamentní. Nechali se slyšet, že hledali vyloženě kulový blesk. „Řekla jsem jim, že kulová rozhodně budu, ale jestli i blesková, to už si nejsem tak jistá,“ smála se Naďa.

„Na Hradě jsme rozsvěceli světelný sloup, požádala jsem vesmír o světlo, propojila se s matičkou Zemí, a ještě jsme si zameditovali při svíčce,“ prozradila nám Naďa, která tím chtěla přivolat jen to dobré, aby se slavnostem dařilo. Starobylé hradní stěny mají mnoho co vyprávět. „Historie tam na vás dýchá a je tam nádherná energie,“ dodala ještě herečka.

Čtyřiašedesátiletá Konvalinková se v posledních letech objevila například v seriálu Doktoři z Počátků nebo v pokračování legendárního seriálu Rodinka. 

 

Video se připravuje ...