Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Sagvan Tofi: Nejsem žádný šampon, ale teď jsem si nabil čumák

Video se připravuje ...
Sagvan Tofi říká, že musel spolknout svou nadutost
VIDEO: Adam Balažovič
5. června 2015 | 06:00

Jednu z hlavních rolí v muzikálu Mýdlový princ si zahrál také Sagvan Tofi. Věřte, nebo ne, ale i tenhle věčný playboy loni překročil padesátku. Jeho vystupování a ani styl oblékání tomu pořád ještě nenasvědčují. Je vidět, že zpěvák se sveřepě brání stárnout. Přesto přiznal, že si v posledním roce musel přehodnotit život a sáhl si trochu na dno.


Podobnost s postavou v muzikálu – hlavním hrdinou je zkrachovalý herec – podle něj není veškerá žádná. „Ten kluk totiž na co sáhne, to se mu nedaří, kdežto já musím říct, že když už jsem zvednul zadek a něco udělal, tak se mi to docela povedlo. Mám to celé obráceně, vždycky jsem měl všechno tak nějak zadarmo, až teď poslední rok a půl jsem musel přehodnotit svoje ego, svou nadutost a povýšenost nad spoustou věcí, které jsem dřív přehlížel,“ přiznal nám Sagvan.

Přiznal to, že na „stará kolena" snad bude muset začít víc pracovat, a také to, že zjišťuje, co je to zodpovědnost. „Třeba speciálně s Mýdlovým princem jsem si myslel, že to dám úplně jasně, ani jsem si nedočetl scénář. Záhy jsem pochopil, že to nebude zadarmo, a trochu jsem si na tom nabil čumák. Myslím, že ale občas stojí za to zarýt si rypákem v zemi, potom vstát a mít radost z odvedené práce,“ zafilozofoval si herec.

 

Video se připravuje ...