Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Leona Machálková: Artur má geny po tatínkovi

Video se připravuje ...
Na cestu kolem světa by se Leona Machálková vypravila, ale před vesmírem má respekt
VIDEO: Adam Balažovič
26. května 2015 | 06:00

Blíží se konec školního roku a Leona Machálková vyrazila se svým synem Arturem na výstavu o vesmíru. Přiznala nám, že je Artur pilný student, ale že muzikant z něho nejspíš nebude, geny má totiž jasně po tatínkovi.

Vypravit se do vesmíru není jen tak, rozhodně je to pořádná dálka, a takové cíle a plány už zpěvačka rozhodně nemá. Neměla je vlastně ani v dětství, protože vesmír byl a je něčím, co ji fascinuje, ale zároveň má před tím obrovský respekt. To se jí potvrdilo i na výstavě Gateway to Space, kterou si ovšem s Arturem a jeho spolužáky ze školy velice užila.

Nejdelší cesta, kterou Leona kdy absolvovala, byla do Japonska. „Nejdéle jsem letěla do Japonska, to mi připadalo opravdu hodně daleko, ale na druhou stranu mě velice láká

Artur Šípek s rodiči Bořkem a Leonou.
Autor: archiv Blesku
podívat se do Austrálie nebo na Nový Zéland, a to je ještě mnohem dál!" Letošní prázdninové plány má ale zpěvačka s rodinou úplně jiné a ani nebudou mířit tak daleko. „Pojedeme do Kalábrie, ale chceme se také podívat na Stromboli a Liparské ostrovy. Půjčíme si auto a projedeme si i Sicílii. Zajedeme se podívat k mé sestře, které se právě narodilo třetí dítě, takže chceme vidět malého Carlose, takže spojíme poznávání jižní Itálie s návštěvou sestry," popsala nám své bohaté cestovní plány zpěvačka.

Artur si jistě takové prázdniny zaslouží, protože maminka si ho nemůže vynachválit. „Je to nadšený student, nejsem falešná pyšná maminka, mám to štěstí, že Artur chodí do školy opravdu rád, baví ho. Chodí do dobré školy, kde má rád spolužáky a skvělé učitele. Zatím není nijak vyhraněný a spektrum má docela široké. Moc rád sportuje, ale to nejspíš zůstane v rovině zábavy. Jdou mu dobře jazyky a zároveň skvěle počítá a má rád matiku. Domnívám se, že má geny po tatínkovi. Hudbu má rád, zajímá se o ni, ale muzikant z něho nebude."

Video se připravuje ...