Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Idol dívek Albert Černý: Na hlavě má květák

Video se připravuje ...
Albert Černý bedlivě dbá o svou image
VIDEO: Adam Balažovič
23. května 2015 | 06:00

Zpěvák kapely Lake Malawi Albert Černý sice netráví hodiny v koupelně, než vyjde ven do ulic, ale dobře ví, že vzhled a styl jsou pro zpěváka dost důležité. Jak sám říká, je důležitější, jak se člověk cítí. Když je dobře naladěn, pak jde všechno samo.

„Každá návštěva kadeřníka je pro mě radost. Když mi totiž narostou vlasy moc dlouhé, dělá se mi na hlavě květák. Ráno po probuzení, když se podívám do zrcadla a mám květák, tak se necítím moc dobře a vím, že je čas nechat se ostříhat,“ vysvětlil nám Albert.

Zpěvák se nikdy netajil tím, že miluje anglický jazyk a vše, co pochází z Velké Británie. Stejně tak si vybral i svou osobní kadeřnici Báru, která strávila několik let v Londýně. „Vím, že když k ní přijdu a řeknu jí, že chci londýnský střih, tak ona přesně bude vědět, co to je – a je to vždycky super."

Albert si taky moc dobře uvědomuje, že fanynky, které ho milovaly už v kapele Charlie Straight, i nadále nejen sledují jeho hudbu, ale i zbožňují jeho samého pro jeho klukovský šarm. „Máme asi výhodu, že jsme v kapele samí hezcí kluci," přiznal nám.

Už nějakou dobu frčí hipsterská móda a styl. K tomu také patří plnovous. Zdá se, že je frontman kapely Lake Malawi úplný holobrádek, ale přiznal nám, že vousy mu rostou, jen si není jistý tím, že by si je někdy chtěl nechat narůst. „Možná bych v nich vypadal jako skřítek," smál se zpěvák.

Video se připravuje ...