Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Petra Janů: Jsem taková babka kořenářka

Video se připravuje ...
Petra Janů vyrazí na druhé koncertní turné s Věrou Špinarovou
VIDEO: Adam Balažovič
24. května 2015 | 06:00

Na podzim vyjíždí Petra Janů s Věrou Špinarovou na již druhé společné turné. Loňský úspěch a zájem fanoušků je mile překvapily a letos mají naplánovaných dvanáct koncertů a každý z nich trvá tři hodiny. Než ovšem vyrazí, čekají na Petru dovolená u moře a kouzelná zahrádka plná bylinek a koření.

Každá žena chce vypadat skvěle, a co teprve tehdy, když se octne na pódiu, kde na ni září světla reflektorů! Zajímalo nás, jak dlouho Petra připravuje svou garderobu. „Musím se vám přiznat, že garderobu beru jako nutné zlo, protože módní trendy nedávají mému životu smysl. Ovšem když už si diváci koupí lístek, musím jim něco dát. Takže se skřípěním zubů vždycky něco vymyslím," přiznala se zpěvačka.

Petra nám také prozradila, který kousek oblečení má ve svém šatníku nejraději. „Mám ráda kalhoty a hlavně musím vědět, že mi to sluší a cítím se v tom dobře. Nechci totiž při zpívání ani vteřinu přemýšlet o tom, jak vypadám."

Móda tedy jejímu životu smysl nedává, nám přiznala, co ji právě teď naplňuje. „Je jaro, všechno kvete, naštěstí nemám alergii, hraji s novou kapelou, před sebou mám prázdniny a Řecko. Je to celé takový příjemný balíček."

Video se připravuje ...