Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Kristina Kloubková: Moje tříletá dcera už si lakuje nehty a má svůj módní názor

Video se připravuje ...
Kristina Kloubková s dcerou na přehlídce laků na nehty
VIDEO: Ladislav Novák
22. května 2015 | 06:00

Moderátorka Kristina Kloubková má dceru Jasmínku, které ještě nejsou ani tři roky. Ale už si diktuje, co bude nosit, a mamince nedovolí do svého stylu oblékání moc mluvit. V takových případech je občas lepší mít chlapečka, i když jak jsme se již párkrát přesvědčili, i ti mívají vytříbený módní vkus už v raném věku.

„Velice ráda nosím nalakované nehty, takže samozřejmě Jasmínka je chce také. Klidně jí je lakuji a neřeším to. Většinou má na každém prstíku jinou barvu, říkáme tomu lentilky. Nepoužívám na ni odlakovač, takže má lak na nehtíkách tak dlouho, než se ošoupe,“ vysvětlila nám Kristina.

Moderátorka měla společně s dcerou předvést na "mini módním mole" své nalakované nehty, ale Jasmínka nakonec odmítla. „Slíbila jsem jí lízátko, ale ona má Jasmínka svou hlavu a také jí ještě nejsou ani tři roky, je ještě malinká, a když jí řeknu, aby něco udělala, tak to většinou nefunguje,“ přiznala moderátorka.

Kristina nám také přiznala, že ji velice překvapilo, jaká je její dcera parádnice. „Je to obrovská parádnice a jsem z toho sama překvapená, takže teď už ji nemůžu obléct, natož jí vybrat něco na sebe. Obléká se úplně sama, občas z toho vyjdou zajímavé barevné kombinace. Je fakt, že teď má hodně ráda růžovou a fialovou, takže je od hlavy až k patě většinou v jedné z těchto barev.“

Video se připravuje ...