Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Marie Rottrová: Těším se, až si koupím novou sekačku

Video se připravuje ...
Marie Rottrová nenechá sekat zahradu nikoho jiného
VIDEO: Ladislav Novák
18. května 2015 | 06:00

Když máte snachu, která vlastní řetězec salonů na nehty, postupně se z vás také stane expert na trendy v této oblasti. Přesně to se stalo zpěvačce Marii Rottrové. Přestože spoustu času tráví prací na zahradě, nemůže si vynachválit třeba strip lak, který v nehtovém studiu manželky jejího syna dělají.

„Mám ráda všechno střídmé, nepotrpím si na výstřelky, co se barev laků nebo módy celkově týče, ale strip lak je skvělá věc. Je super, když se o nehty nemusím starat celé dva týdny a pořád vypadají skvěle,“ vysvětlila nám zpěvačka.

Zajímalo nás, co má v plánu v blížících se teplých měsících. „Čeká mě spousta práce na zahradě, když je hezky, jezdíme na výlety a s mužem se chystáme na Sicílii. Pojedeme na týden, loni jsme byli na jedné části, takže letos chceme prozkoumat druhou. A v létě chystáme dovolenou, zřejmě do Toskánska, jako vždycky,“ prozradila nám své plány Marie. 

Když zmínila práci na zahradě, zdálo se, jako by se na to moc netěšila, ovšem nakonec nás vyvedla z omylu. „Kdepak, práci na zahradě mám hrozně ráda. Nejraději sekám trávník. Právě jsem přemýšlela, že si koupím novou sekačku, se startérem. Nerada tu práci někomu přenechávám, mám totiž svůj systém a udělám to sama nejlépe,“ překvapila nás zpěvačka. 

Video se připravuje ...