Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Bára Basiková má 15 kilo dole a tvrdí: Je to jen o jídle

Video se připravuje ...
Báře Basikové to neuvěřitelně sluší, zhubla a viditelně omládla
VIDEO: Adam Balažovič
12. května 2015 | 06:00

Letos v září se milovníci velkých romantických příběhů dočkají toho nejslavnějšího ze všech. Do Čech totiž přichází muzikál Romeo a Julie. Jednu z rolí si v něm zahraje také zpěvačka Bára Basiková, která opět viditelně zhubla, dokonce úžasných 15 kilogramů!


Každá z nás si hledá svou cestu k tomu, jak dosáhnout své ideální váhy, a hlavně k tomu, jak si ji udržet, protože to bývá to nejtěžší. Jojo efekt je totiž problém, který provází mnoho žen. Své o tom ví také zpěvačka Bára Basiková. Je drobného vzrůstu a každý kilogram navíc je znát.

Klobouk dolů, že ve svých dvaapadesáti letech vypadá skvěle. Shodit patnáct kilo už totiž není po padesátce vůbec jednoduché. Ale jak je vidno, jde to! A jak to tentokrát zpěvačka dokázala? „Je to všechno jenom o jídle. Je potřeba si velmi dobře pohlídat, co jíte, jak jíte, a ono to jde potom úplně samo,“ svěřila nám Bára svůj recept.

Autor: archiv Blesk

Na svou roli hraběnky Montek se velmi těší, protože jak řekla, hned po prvním zhlédnutí francouzské verze muzikálu byla absolutně nadšená. „Je to něco úplně jiného, než tady děláme a než jsem doposud viděla, takže jsem neváhala. I kdybych v tom hrála úplně maličkatou roli, tak si v tom ráda zahraju, protože ta hudba mě fascinuje. Celé – jak výtvarně, tak esteticky – je to pojaté úplně úchvatně,“ prohlásila Bára.

Muzikál bude poprvé ve zcela novém prostoru Fora Karlín, které pojme opravdu velký počet diváků, a to až 3000 lidí. „Vůbec to tu neznám, jsem tu dneska poprvé. Je to zcela neobvyklý prostor a netuším, jak bude fungovat zvuk a akustika, ale věřím odborníkům, kteří ho vybrali, že to všechno promysleli.“

Video se připravuje ...