Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Herečka z Ordinace, které nehoda zdeformovala tvář, má tajnou vášeň: Co tají i před přítelem?

Video se připravuje ...
Nikol Kouklová si z dovolených vozí boty, kabelky a klobouky
VIDEO: Adam Balažovič
6. května 2015 | 11:33

Herečka s dlouhou mahagonovou kšticí Nikol Kouklová se objevila v několika seriálech – od Cest domů přes Comeback až po Ordinaci v růžové zahradě – ale fanouškové divadelních prken ji znají také z jeviště. Kromě herectví má ovšem ještě jednu velkou vášeň, a tou je móda.

„Herectví je moje práce, ale móda je mým koníčkem. Nedá se říct, co z toho mě baví víc. Založila jsem si nový módní blog Femme Armeria, který už bude na světě téměř měsíc, takže je to takové moje miminko,“ svěřila se nám herečka s úsměvem.

Nikol jsme potkaly na tiskové konferenci k soutěži Czechoslovak TopModel 2015, kterou zaštiťuje modelka Simona Krainová, jež je nejen tváří celého projektu, ale i jeho ředitelkou. Nikol doplnila model, ve kterém dorazila, velmi výraznou kabelkou v červeno-bílém provedení, které jsme si nemohly nevšimnout. „Dostala jsem ji od své herecké kolegyně a kamarádky Dany Morávkové, ona ty kabelky prostě umí,“ přiznala Nikol.

Mnoho žen má slabost pro různé kousky své garderoby nebo kosmetické taštičky. Ne všichni muži to dobře nesou. Nikol miluje úplně všechno, ale nejvíc ze všeho boty, těch má prý doma snad šedesát párů a před svým přítelem, Karlem Heřmánkem mladším, je už musí schovávat.

Nikol si už ve svém mladém věku prožila peklo. Osudná autonehoda jí zdeformovala obličej a slibná herecká kariéra už visela na vlásku. Naštěstí je dnešní medicína natolik pokročilá, že se doktorům podařilo její obličej po několika komplikovaných operacích zachránit. 

Video se připravuje ...