Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Monika Leová: Přítel mi hlídá jídelníček

Video se připravuje ...
Monika Leová se s vařením jen sama pro sebe nepáře.
VIDEO: Tereza Kovářová
4. května 2015 | 10:00

Moderátorka Monika Leová se nám přiznala, že ráda vaří, ale jen pro někoho. Pokud nemá komu vařit, tak sama sebe odbude jen polévkou z pytlíku. Asijská kuchyně je její specialitou, a pokud k ní přijdou na návštěvu kamarádi, mohou se těšit na báječnou hostinu. I přesto se ale přišla poučit od experta na italskou kuchyni Riccarda Lucqua. Společně s ostatními "misskami" vařila v jeho kuchařské škole Laboratorio.


„Můj přítel miluje rýži, mohl by ji jíst s čímkoli, s vajíčkem, sójovou omáčkou, prostě se vším,“ prozradila nám o své drahé polovičce Monika. Jelikož spolu ještě nebydlí, tak domácí vaření zatím moc neprovozují. Raději si na večeři zajdou. Monika proto častěji vaří pro své spolubydlící na koleji.

„Ráno budím své spolubydlící ovesnou kaší. Zdravě jíst jsem se naučila od přítele, protože on to studoval. Jen obyčejnou změnou stravy si udržuji pořád stejnou postavu, a přestože se mi občas nechce do cvičení, tak se přemůžu, protože výsledky pak stojí za to,“ řekla nám bývalá Miss.

Se spolužáky ze školy se společně podporují ve sportovních aktivitách, takže chodí běhat nebo posilovat do posilovny. Lenoši tu nemají šanci. Obrazovka přidává prý deset kilo, to je hrozně moc, proto také moderátorka primáckých zpráv dobře ví, že si nemůže dovolit přibrat ani deko.

 

 

Video se připravuje ...