Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Gabriela Soukalová: Před závodem se nalíčím, pak už není na nic čas

Video se připravuje ...
Z Gabriely Soukalové je zrzavá dračice!
VIDEO: Adam Balažovič
13. dubna 2015 | 06:00

Krásná biatlonistka Gabriela Soukalová vypadá vždycky skvěle, a to i po náročném sportovním výkonu, když si na stupních vítězů přebírá drahé kovy. V prodejně Dermacol, kde jsme ji zastihli na autogramiádě, nás tedy velice zajímalo, jestli si předtím, než vyleze na "bednu", stačí přepudrovat nos.


"Maluji se vždycky před závodem, potom už není na nic čas a před předáváním medailí už se nijak neupravuji," prozradila nám Gabča. Pro tu teď sice šňůra závodů skončila, ale to vůbec neznamená, že si bude takzvaně válet šunky. Ani zdaleka ne, protože celé jaro a léto bude muset opět pilně trénovat na další sezonu.

Z tohoto neustálého koloběhu ji vytrhne jen přítel, který prý pro ni má překvapení v podobě společné dovolené. "Kam pojedeme, to ještě nevím, přítel to má pro mě jako překvapení," svěřila se nám sportovkyně, jejíž život se skládá především z intenzivních tréninků. Trénuje třikrát denně, a tak na ostatní věci nemá ani čas, ani pomyšlení. Myšlenky na to, zda jí náhodou něco neuniká, když svůj život zasvětila sportu, spolehlivě vypudí pocit, který má pokaždé, když se ocitne na stupních vítězů.

Sledujte český tým na MS v biatlonu 2016 a držte palce Soukalové a dalším sportovcům!

Video se připravuje ...