Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Emma Smetana: Raději budu tlustá než hladová

Video se připravuje ...
Emma Smetana má největší apetit mezi půlnocí a třetí hodinou ranní
VIDEO: Tereza Kovářová
9. dubna 2015 | 06:00

V nedávno otevřené restauraci s holandskými specialitami nám moderátorka Emma Smetana vylíčila svůj postoj k jídlu. Sedmadvacetiletá kráska je zvyklá na noční obžerství, a jak sama přiznává, zatím je mladá a metabolismus funguje spolehlivě. Jídlo miluje natolik, že je schopná obětovat mu svou zatím bezchybnou postavičku.


„Jestliže budu někdy stát před volbou, jestli mám být tlustá, nebo hladová, pak budu raději tlustá. Nehodlám nic obětovat kráse,“ prohlásila Emma. Je až nepochopitelné, jaký má moderátorka skvělý spalovací systém. Nedá se jí upřít mládí, ale existuje mnoho stejně starých a mladších žen, které se mohou na jídlo jen podívat, a už přibírají, natož aby se ládovaly po půlnoci, jako to dělá Emma.

„Největší apetit mám mezi půlnocí a třetí ráno. Mám stresové povolání, tak to zřejmě také funguje,“ vysvětlovala nám Emma, jak je možné, že její noční obžerství nekoliduje se super postavičkou. Když už jsme byli v holandské restauraci, zajímalo nás, jestli moderátorka při svých cestách ochutnává cizí kuchyni. Zjistili jsme, že velmi ráda a že má problém s turisty, kteří se raději stravují v řetězcích známých fast foodů, než aby vyzkoušeli, co mají v té či oné zemi za skvělá jídla.

Video se připravuje ...