Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Bloges Robes na České Miss: Proč už blogují jen tři?

Video se připravuje ...
Bloges Robes na České Miss
VIDEO: Adam Balažovič
4. dubna 2015 | 06:00

Na finálovém večeru České Miss jsme potkali také módemanky z Bloges Robes, které si na večerních šatech daly opravdu záležet. Nás ale kromě jejich róby zajímalo i to, proč už s nimi "nekamarádí" Nikol Kouklová, která si založila vlastní blog.

Herečka a moderátorka Nikol Moravcová (27) si pro tento večer oblékla bílé šaty z dílny Terezy Sabáčkové, které připomínaly její nejslavnější roli vypočítavé nevěsty. A protože si pod ně nevzala podprsenku, musela hlídat, aby zdobení na prsou bylo pořád na správném místě. To její kolegyně Míša Štoudková (29) vybrala černé šaty se stojáčkem od Jiřího Kalfaře, ve kterých vypadala báječně. Spolu s Nikol tak působily jako anděl a ďábel.

Nás ale kromě jejich oblečení zajímalo i to, proč "byla odejita" jejich spolublogerka, herečka Nikol Kouklová. "Nikol se nám perfektně hodila do té stylizace Sexu ve městě, ale už delší dobu jsme věděly, že nám to ve třech půjde líp." A budou holky hledat novou zrzku, nebo dokonce zrzouna? Na to se podívejte v naší reportáži.

Bloges Robes na České Miss
Autor: facebook Bloges Robes

Video se připravuje ...