Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Roman Šebrle: Koukat po ženských mi manželka dovolí jen jednou v roce

Video se připravuje ...
Roman Šebrle je odborník na ženskou krásu na slovo vzatý
VIDEO: Adam Balažovič
27. března 2015 | 06:00

Desetibojař Roman Šebrle opět zasedne do poroty v soutěži krásy. Není v tomto ohledu žádným začátečníkem, je to pro něj již pátý ročník, takže houfy krásných žen mu nenahánějí hrůzu, ba naopak. Cítí se mezi nimi velice dobře.

„Je to jediná příležitost v roce, kdy nejenom můžu, ale dokonce musím koukat na krásné ženy, takže manželka to chápe,“ přiznal sportovec. Zajímalo nás také, jakou má taktiku a podle čeho krásu žen hodnotí. „Je to něco, co vás zaujme na první pohled, nedokážu to definovat,“ snažil se vysvětlit moderátor.

Každý má vnímání krásy úplně jiné, to je právě na tom světě skvělé. To, co se líbí jednomu, druhého nemusí bavit, proto se porota v soutěži skládá z pestré škály žen i mužů, aby výsledek, který vyjde na světlo světa už tuto sobotu, byl pokud možno co nejobjektivnější.

V letošním ročníku to bude mít porota zřejmě dost složité, děvčata jsou opravdu moc hezká, tak uvidíme, jak která osloví porotce svým vystoupením a projevem. „Prohlížel jsem si už na internetu jejich fotografie, ale zatím ještě nemám favoritku. Fotky totiž nic neřeknou. Myslím, že si počkám s hodnocením až na finálový večer,“ řekl nám Šebrle.

Video se připravuje ...