Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Ochočený srneček, ztracený pejsek a pořádná andulka. Co nám prozradily celebrity?

Video se připravuje ...
Sabina Remundová si ochočila srnečka a devatenáct let měla jednoho pejska.
VIDEO: Adam Balažovič
29. března 2015 | 06:00

Na vyhlášení šampionátu Zlatý chrt 2014 se sešly české celebrity. Ale také ty psí, které dorazily ve vlastních limuzínách a pro svá ocenění přikráčely po červených běhounech. Nejrychlejší běžci a šampioni s nejvyšším počtem výher se na slavnostní předávání řádně připravili.

Páníčkové si svých čtyřnohých atletů patřičně váží. Jakpak by také ne, když jim přinášejí do domácí kasy nemalé zisky, především jsou-li na odpovídající úrovni. Jedna psí dáma, jež se pyšní jménem Queen Vuitton, přišla pravděpodobně rovnou z pedikúry s čerstvě nalakovanými růžovými drápky.

Jména chrtích přeborníků byla většinou inspirována drahými značkami nebo šampaňským a nás zajímalo, jaké jméno by si vymyslely naše celebrity pro svého šampiona, kdyby také nějakého měly. Možná vás to překvapí, ale všichni se drželi značně při zemi. Když už jsme zabrnkali na zvířecí strunku, pověděla nám Sabina Remundová, jaké bylo její první zvířátko, proč si dlouho nemohla pořídit nového pejska, ale také třeba od Vladimíra Hrona uslyšíme pro pejskaře hororovou historku.

Pokud doma nějakého mazlíka máte, je jasné, že si nedovedete představit, co byste dělali, kdyby vám ho někdo ukradl! Zuzana Vejvodová ještě nikdy pejska neměla, zato andulka ji naučila pořádnosti.

Video se připravuje ...