Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Radúz Mácha: V létě se žením a těším se na to

Video se připravuje ...
Radúz Mácha byl nadšený projížďkou na koni.
VIDEO: Adam Balažovič
18. března 2015 | 10:00

Pohledný vyšetřovatel z Cest domů Radúz Mácha pochází z Rožnova, takže na zvířata je docela zvyklý. Když nám vyjmenovával, co všechno běhalo u nich doma po dvoře, dalo by se to srovnat s malou zoo. Na koních ale zase tak často nejezdí, takže výlet s Primou si hodně užil. 

Přestože za studentských let neprahl po ničem jiném než dostat se do Prahy, jak léta jdou, táhne ho to mnohem víc domů a víc do přírody. Na návštěvu své rodiny si totiž kvůli pracovně vytíženému rozvrhu nenajde čas víckrát než dvakrát třikrát do roka. Samozřejmě že je moc rád, že má dostatek práce, ale rodina mu chybí.

V sedle koně se herec necítil úplně jistě, protože se v podstatě počítá mezi začátečníky, ale možnost povozit se na tomto majestátním zvířeti rozhodně s radostí uvítal. „Mám z koní respekt, když se pode mnou trochu rozjel, tak jsem měl strach, protože mám dnes večer vystoupení v divadle,“ přiznal se Radúz.

Sympatického herce v létě čeká velký životní krok. Bude si totiž po dlouholetém vztahu brát svou přítelkyni, balerínu Martu Draslíkovou. „V létě mě čeká velká sláva s mou přítelkyní a na to se moc těším,“ svěřil se herec.

Video se připravuje ...