Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Dalibor Gondík: Po Praze už jen běhám, je to nejrychlejší

Video se připravuje ...
Dalibor Gondík je běžec tělem i duší, ale soutěživost pro něj není důležitá
VIDEO: Adam Balažovič
4. března 2015 | 06:00

Kdepak autem, dokonce ani městskou hromadnou dopravou Dalibora nejspíše cestovat neuvidíte. Zato v běžeckém mundúru, teniskách a pěkně v poklusu, to by se vám podařit mohlo. Kdo jiný by tedy měl závodit na prvním ročníku běhu nazvaného Color Run v Praze?


Dalibor v podstatě během žije, každý den naběhá aspoň deset kilometrů. Pokud může, běhá všude. Na tiskovku k závodu také přiběhl, a dokonce má ověřeno, že z Vinohrad na Anděla je rychlejší běžet než jet autem. „Měl jsem mít schůzku s kamarádem na Smíchově a oba jsme na ni vyráželi z Vinohradské, on autem. Já jsem běžel a poprosil jsem ho, ať tam na mě počká. Nakonec jsem na něj já čekal čtvrt hodiny,“ smál se Dalibor.

Color Run je pětikilometrový závod, který má lidem přinést hlavně dobrou náladu a spoustu legrace. Barevný je tento běh proto, že během závodu a především v cíli po sobě budou navzájem účastníci házet barevný prášek. Rozpoutá se tím barevná bitva, která bude nejen zábavná, ale i vizuálně velice zajímavá. „Moc se na závod těším, protože tady se nehraje na čas, jde jen o zábavu,“ prohlásil Dalibor.

 

Video se připravuje ...