Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Herečka Barbora Kodetová nám ukázala, proč se styděla za své nohy

Video se připravuje ...
Barbora Kodetová odhalila nožky a nechala si odstranit žilní metličky.
VIDEO: Adam Balažoviáč
25. února 2015 | 11:48

Herečka Bára Kodetová se svěřila do péče primáře na žilní klinice, kde si nechávala odstranit takzvané metličky. Nevzhledné žilky, kvůli kterým se styděla nosit krátké sukně nebo se svléknout do plavek. Pan doktor Schütz Barboru pochválil, protože přišla včas, a tím pádem se dalo s problémem lehce zatočit.

„U Báry se na pravé noze jednalo pouze o nejmenší mikrovarixy – metlice, ale zato ve velkém plošném rozsahu. Báru chválím, že přišla včas, protože zanedbané žilky mohou prasknout a krvácet, v horším případě se mohou v jejich místě utvářet plošné pigmentace. To, že jsou žíly zanedbané, není bohužel výjimka. To se ale naštěstí Báry netýká,“ upozornil primář.

Bára přiznala, že problém zdědila jak po mamince, tak po tatínkovi. V ordinaci vyfasovala také stahovací punčochy, ovšem pozor, mají moderní design. Vypadají jako samodržící podvazkové punčochy, a můžete si je pořídit dokonce v různých barvách. Do jara bude herečka zase sexy.

Doma je ženský element rozhodně v převaze, protože Bára se svým partnerem Pavlem Šporclem vychovává tři dcery. Herečka přiznala, že všechny jsou dost výrazné osobnosti, za což je samozřejmě ráda, ale to také znamená, že se s nimi doma rozhodně nenudí.

 

Video se připravuje ...