Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Daniela Peštová: S kadeřníkem si většinou moc nepovídáme

Video se připravuje ...
Daniela Peštová si chodí ke kadeřníkovi raději číst, na povídání ji moc neužije
VIDEO: Tereza Kovářová
19. února 2015 | 06:00

Na dvacátých narozeninách vlasového studia Bomton jsme se potkali s krásnou modelkou Danielou Peštovou. Jako modelka cestující a pracující po celém světě byla zvyklá chodit ke kadeřníkovi v New Yorku, kde mají zcela jiný systém a přístup k zákazníkovi.

V Čechách jsme zvyklí na to, že se nám věnuje od A až do Z vždy jeden člověk, náš kadeřník nebo kadeřnice. V New Yorku je to trochu jako manufaktura. Jdete od myčky vlasů k vysoušečům, barvičům a střihačům, zkrátka – každý má svou funkci. Tím pádem u kadeřníka strávíte mnohem méně času.

„Pokud si najdete dobrého kadeřníka, se kterým jste spokojená, tak se ho držíte. To vám potvrdí každá žena, já ho našla v Honzovi," řekla nám Daniela a nelze než souhlasit. Pokud s kadeřníkem strávíte tolik času a docházíte k němu několik let, jistě o vás ví spoustu věcí, protože člověk má tendenci se kadeřníkům svěřovat podobně jako barmanům nebo psychoanalytikům. Daniela ovšem není ten typ. Honza Balcařík, který je jejím dvorním kadeřníkem, toho prý také moc nenamluví, takže Daniela si užívá jeho péče a přitom si čte.

Video se připravuje ...