Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Jak slaví Valentýna hvězdy Primy a jaká překvapení chystají pro své partnery

Video se připravuje ...
Hvězdy Primy nám prozradily své plány na Valentýna.
VIDEO: Adam Balažovič
14. února 2015 | 06:00

Svatý Valentýn je svátkem všech zamilovaných a na jeho slavení má každý svůj názor. Některým vadí, protože jsou přesvědčeni, že je to komerční svátek přivátý z amerického kontinentu. Jiným je to fuk, hlavně že mohou opěvovat svou lásku, a pak je tu ještě názor těch, kteří jsou přesvědčeni, že Valentýn tu byl mnohem dřív než my všichni, tak proč proti němu brojit.

Hvězdy primáckých seriálů se sešly v kuchyni restaurace AvantGarde, kde pod dohledem šéfkuchaře připravovaly pokrm hodný mistra. Šafránovým rizotem s krevetami by jistě nepohrdl žádný fajnšmekr. Herecká škála byla pestrá, potkalo se tu hned několik generací a nás zajímalo, jak právě oni slaví, či neslaví Valentýna.

 

Ukázalo se totiž, že mezi čtveřicí dotazovaných je jediným odpůrcem Valentýna Dana Batulková, protože je zvyklá spíš na prvomájový den. Dámy, vám se bude nejvíce zamlouvat mladičky herec Zdeněk Piškula, který je ještě plný mladického entuziasmu a je přesvědčen, že na Valentýna se ohání muž a žena je pouze zahrnována láskou. Kéž by jim to zůstalo, že ano.

Video se připravuje ...