Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Jaká květina se k vám hodí? Vyzkoušejte šperk z živých květů!

Video se připravuje ...
Květinové trendy
VIDEO: Adam Balažovič
13. února 2015 | 10:00

Florista z květinářství Belles Fleurs nám řekl vše o letošních trendech ve vazbách a barvách květin. Díky němu víme, že červená barva ustoupila do pozadí, protože ji vytlačila růžová s fialovou. Speciálně na svatého Valentýna vám může muž vašeho života pořídit úplnou novinku, kterou jsou srdce z živých květů.

Každá žena je jiná a samozřejmě, může mít v oblibě květinu, která do módních trendů nezapadá. Nikde není psáno, že se jimi musíte řídit, květina většinou udělá radost, ať je jakákoli. Ale florista Zbyněk Rulíšek tvrdí, že se vyplatí koupit takovou, která se k ženě hodí. Sám dokáže odhadnout, jaká květina k jaké dámě půjde, pouhým pohledem na ni.

Styl oblečení a účesu totiž může prozradit, jakého jsme ražení, jestli máme raději klasiku, nebo naopak něco extravagantního. Právě na takovou květinu odhadl pan florista i mě a musím říct, že ta, kterou pro mě vybral, se mi opravdu líbila.

Specialitou, která vypadá opravdu nádherně, je živý šperk. Exotický květ orchideje můžete nosit jako brož nebo ve vlasech na čelence. Díky miniaturní nádobičce s vodou vydrží i několik dní.

 

Video se připravuje ...