Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Yvetta Blanarovičová: Už jako malá jsem pila slivovici a víno jako lék

Video se připravuje ...
Yvetta Blanarovičová možná našla elixír věčného mládí ve víně
VIDEO: Adam Balažovič
6. února 2015 | 06:00

Když se řekne Toskánsko, většině lidí se vybaví víno a slunce. Stejně to má i herečka Yvetta Blanarovičová. Na ochutnávkách lahodného moku z tohoto regionu jsme si povídali nejen o víně. Yvetta se zrovna vrátila z Miami, kde strávila několik měsíců.


Herečka rozhodně nevypadá na svých jednapadesát. Možná je právě víno, které má v oblibě, lektvarem mládí. Herečka nám totiž přiznala, že už od malička ji doma léčili alkoholem, tedy domácími pálenkami a vínem. „Moje babička byla vinařka a od malinka nás léčili slivkou a třešňovicí, protože se pálilo na tajňačku a měli jsme doma jen to nejlepší víno. Už jako děti jsme ho pili a byla to nejlepší medicína,“ přiznala Blanarovičová.

V rámci večera jsme ochutnávali také vína, která se pěstují a zpracovávají v souladu s fázemi měsíce. Yvetta se přiznala, že věří v jeho magickou sílu, protože sama je velice citlivá zejména na úplněk. „Vím, že se také říká, že když při úplňku celý den nejíme, hubne se mnohem rychleji. Nevím, co je na tom pravdy, protože jsem to nikdy nevydržela,“ směje se herečka.

Video se připravuje ...