Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Veronika Arichteva má doma plno erotických knih!

Video se připravuje ...
Body pro Veroniku Arichtevu, která se snaží ukázat, že erotika je normální a lidská a nemusíme se za ni stydět.
VIDEO: Adam Balažovič
5. února 2015 | 06:00

Herečku, která naposledy zazářila v seriálu První republika, jsme potkali na křtu erotické knihy Noční jízda. V intimně osvětlené místnosti si sedla na židličku a přede všemi začala nahlas předčítat jednu z dvanácti povídek. Jak již obálka slibuje, jde opravdu o erotickou literaturu.

Šťastně vdaná Veronika nám po křtu, kterého se autorka bohužel nezúčastnila, objasnila své pohnutky, proč ke kmotrovství svolila. Nepřítomnost autorky v mnohých vyvolala pocit, že neexistuje. Nebo lépe řečeno – píše pod pseudonymem a možná sedí mezi lidmi v publiku, třeba je to muž. Veronika nám prozradila, že je to kamarádka kamarádky, a to pro ni byla dostatečná záruka, že se nemusí bát vystoupit a veřejně přečíst úryvek z knihy. 

„Nevyžívám se ve čtení erotických povídek na veřejnosti, raději samozřejmě doma v soukromí, když už, ale říkala jsem si, že je to dobrý způsob, jak ženám, které se stydí, ukázat, že na tom není nic špatného si podobnou knihu přečíst, a třeba se jí nechat i inspirovat,“ vysvětlila Veronika.

Doma má herečka slušnou sbírku knih tohoto ražení, ale to neznamená, že patří k žánru, který má nejraději. Přečetla dokonce i dva díly Padesáti odstínů šedi a chystá se na ně do kina, vždyť premiéra bude už 12. února. „Chystám se na to, protože mě to zajímá, ne jako čtenáře, který knihu četl, ale z profesního hlediska, jak jsou ty věci natočené a zpracované,“ přiznala herečka. 

Na svatého Valentýna bude Veronika v práci, ale nedělá si z toho moc hlavu, podle ní je totiž důležité, aby se k sobě lidé chovali hezky po celý rok a dávali si najevo svou náklonnost a lásku. Jen tak trochu zavtipkovala, že doufá, že manžel nebude slavit Valentýna s někým jiným, když ona nebude doma.

Video se připravuje ...