Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Zuzana Šulajová: Holčičku bych chtěla, ale nejdřív za pět let

Video se připravuje ...
Zuzana Šulajová má doma tři chlapy, kteří vědí, jak se chovat k ženě.
VIDEO: Adam Balažovič
3. února 2015 | 10:30

Zuzana Šulajová pochází ze Slovenska a doma má dva syny, jejichž otcem je herec Jan Révai. Kluci jsou dva roky od sebe, mladšímu Matějovi je teprve rok, ale Jakub, ten už má víc rozumu, jsou mu čtyři. Tentokrát je herečka nechala doma a vyrazila do společnosti. V Dejvicích se totiž otvíral obchod s kosovskými víny, a to si nechtěla nechat ujít.


Popovídala si s námi o tom, jak se jí žije se třemi muži a jestli shledává mužský svět složitějším než ten náš ženský. Přiznala, že by sice chtěla ještě holčičku, ale jinak že mají harmonickou domácnost, kde ji její kluci obdivují tak, jak to jen oni umějí, a ona je podporuje, jak to jenom jde. „Snažím se z nich vychovat svěží a svobodné charaktery,“ poznamenala Zuzana.

Zatím má ovšem plné ruce práce, takže na holčičku přijde čas nejdřív za pět let. Jelikož času se dvěma malými dětmi na hraní nemá mnoho, rozhodně se nechce upisovat nějakým dlouhým projektům. Bere maximálně role v reklamách a věnuje se doma grafickému designu a malování. Má vystudovanou fotografii, ale fotí prý jen do osobních archivů.

Dozvěděli jsme se také to, že chtěli s rodinou vyrazit na hory a Jakub se měl začít učit lyžovat, ale bohužel si zlomil ruku, a s lyžováním musí tedy počkat do příštího roku. Jestli bude sportovec, nebo spíš umělecky zaměřený, prý Zuzana ještě nedokáže odhadnout, protože jak říká: „Teď ho baví úplně všechno, ale jenom chvíli.“

 

 

Video se připravuje ...