Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Monika Timková: Chlap, který mi nevoní, mi nesmí přes práh

Video se připravuje ...
Filmová princezna Monika Timková miluje voňavé chlapy.
VIDEO: Adam Balažovič
2. února 2015 | 14:00

O Vánocích jste se mohli seznámit s novou princeznou Monikou Timkovou, která již od srpna randí se stálicí seriálu Ulice Jakubem Štáfkem. Jelikož jsme se potkali na akci, kde se představovala nová vůně od Yves Saint Laurent, první otázka směřovala právě k parfémům. Ukázalo se, že vůně je pro mladou herečku velmi důležitá, a to především u partnera.


Monika se nám také přiznala k tomu, že udělala zcela školáckou chybu, a ač ji všichni její známí a kamarádi odrazovali, přece jen si ze zvědavosti začala číst komentáře a ohlasy diváků na štědrovečerní pohádku Princezna a písař. V té si zahrála princeznu Amálku. Našla se spousta hnidopichů, kvůli kterým se docela dlouhou dobu trápila. Anebo nápadníků, kteří ji bombardovali žádostmi o ruku.

Monika se rozhodně nemá za co stydět, pohádka Princezna a písař se totiž povedla. To, že princezna byla trochu netradiční a rebelka, přece není na škodu. Ve skutečnosti si Monika sama ráda zahraje na princeznu a nechá si přinést snídani do postele, ale neznamená to, že by to samé nedokázala udělat i pro svého přítele Jakuba.

Žárlivost mezi oběma mladými herci samozřejmě existuje, ovšem jen ta zdravá. „Když cítím, že mě má kluk rád, tak nežárlím. To bych byla hloupá, abych ničila něco hezkého zbytečnou žárlivostí,“ prohlásila Monika.

Video se připravuje ...