Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Gabriela Bártová: Chceme s Vaškem hned druhé dítě

Video se připravuje ...
Gabriela Bártová se rozpovídala o mateřství a o tom, jaký je Noid tatínek.
VIDEO: Adam Balažovič
28. ledna 2015 | 06:00

Novopečená maminka, manželka zpěváka Václava Noida Bárty Gabriela Bártová si v manželově doprovodu vyrazila už tři měsíce po porodu na večírek. Představovala se nová vůně od Yves Saint Laurent s názvem Black Opium a parfémům ženy těžko odolávají.


Tříměsíční Terezku nechala doma Noidově mamince, která se prý velice osvědčila, a pokud je holčička v její péči, může prý být Gábina v klidu. Mladá maminka také přiznala, že si myslela, jak mateřství zvládne úplně jednoduše: „Vždycky jsem byla takový bourák, byla jsem přesvědčená, že všechno zvládnu, ale strašně mě překvapilo, jaký mám o ni hrozný strach.“

A jaký je Noid tatínek, vyhýbá se svým povinnostem? „Je skvělý – hlídá, stará se, vidím na něm, že ho miminko už zajímá. Většinou se říká, že chlapi čekají, až děti trochu povyrostou, tak to on ne. Jediné, co nedělá, je přebalování plínek, ale já to po něm ani nechci,“ vysvětluje Gábina.

Paní Bártová nám prozradila, jestli na Noida žárlí, a také to, že plánují další přírůstek do rodiny a že razantně odmítá stát se ženou, která bude uvázaná u plotny.

 

 

Video se připravuje ...