Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Alice Bendová: Ideální ráno? S dětmi a snídaní na terase

18. července 2014 | 11:14

Herečka Alice Bendová si užívá léto na Orlíku i Kanárech. A i když má práce nad hlavu, umí se zastavit a pořádně si užívat.


Jak trávíte léto?
Byli jsme s dětma na vodě sjíždět Sázavu, a to si ještě zopakujeme. Pak pojedeme do hotelu na Orlík, kde je veškeré vybavení pro děti. Poté na statek u Lejtnarů, kde mají domácí zvířata, a my tam pro děti děláme bojovky. A pak poletíme i s dětmi na Kanárské ostrovy ke známým.

Jak by měl vypadat váš ideální letní den?
Můj ideální den je ten, kdy netočím seriál Svatby v Benátkách. Ráno s dětmi vstaneme a dáme si snídani na terase, zaplaveme si v bazénu a pak vyrazíme na zámek do Jindřichova Hradce, kde na nás večer bude čekat Bílá Paní.

Prozradíte nám pět věcí, které vám dělají radost?
Samozřejmě mé děti, se kterými se snažím být každou volnou chvilku, mám radost, když si můžu zajít k mé kamarádce a zároveň i mé vizážistce Claudii Marčekové, která se mi už léta stará o vlasy a vzhled, dělá mi radost kvalitní kosmetika. Mám hodně ráda Itálii a ráda si nakupuji italské dobroty, zbožňuji večery s mým přítelem, kdy si otevřeme vychlazené prosecco…

Máte na léto nějaké kosmetické vychytávky?
Samozřejmě v létě používám jinou kosmetiku, než přes zimu. Abych vypadala svěže a upraveně, stačí mi lehký make-up, který v tomto období používám pro jeho lehkou texturu, lesk na rty od značky a hlavně hydratační vodu ve spreji, která právě umí pleť příjemně osvěžit, aniž by narušila make-up.

Autor: MAJ
Video se připravuje ...