Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Jitka Válková: Bojuji s nízkým sebevědomím

28. května 2014 | 13:00

Jitka Válková je krásná mladá dáma, z jejíchž úst jsme se dozvěděli, že zápasí s nízkým sebevědomím, což je v jejím případě v podstatě k nevíře. Dokonce má novou techniku, kterou používá k tomu, aby si ho zvýšila, a není to její nový přítel!


Ocitli jsme se tu na akci Bacardi, jaký je váš vztah k rumu?
Myslím, že dobrý, pokud se to netýká toho českého, protože ten mi maminka dávala jako medicínu na bolavý žaludek a to opravdu nebylo dobré. Ovšem k tomuhle dobrému, čistému rumu mám jen kladný vztah, protože mi po něm nikdy nic nebylo.

Kolik vám bylo let, když vám maminka dávala rum na žaludek?
Byla jsem malá, ale maminka mi dávala jen trošičku na lžičku. Když je vám ale špatně a ještě máte polknout lžičku rumu, je vám špatně ještě víc. Teď ho nemůžu ani cítit. Ale jinak koktejly z kvalitních rumů nebo i samotný čistý, mam moc ráda.

Jitka Válková se v mužské společnosti cítí skvěle
Autor: archiv Bacardi


Takže, když chodíte na flám s děvčaty, tak pijete rum nebo jaký je váš nejoblíbenější nápoj?
Dávám přednost čistým drinkům před koktejly, protože z těch potom bolí hlava a přijde mi to i elegantnější, když člověk pije jen čistý alkohol, třena na ledu.

Míváte kocoviny?
Měla jsem jí jednou v životě, ale že by mi bylo nějak strašně špatně po alkoholu, to se mi ještě nestalo, tak jsem zvědavá, jestli to někdy přijde.

Dodržujete nějaká pravidla, nebo máte nějaký recept, jak těm nepříjemným stavům předcházet?
Samozřejmě, že ten nejúčinnější je, prolévat se vodou, ale já na to samozřejmě pravidelně zapomínám. Takže, když přijdu domů, tak si najednou uvědomím, že jsem celý večer nepila a rychle se to snažím dohnat a vypiju, co se do mě vejde. Ráno je to pak opravdu lepší. Také si otevřu okno, abych spala v čerstvém vzduchu.

Jak si představujete ideální mejdan?
Začala bych večeří, kde bude takový ten klasický babinec. Všechny a všechno pořádně prodrbeme u dobrého jídla a zobání. Začala bych vínem, potom bych se přes koktejly propracovala k čistému rumu, hořké pralince a k tomu doutníček. To by bylo ideální. Doutníčky mám totiž moc ráda.

Chodíte ráda tančit?
Vždycky jsem myslela, že nejsem tanečně nadaná, ale alkohol mi pomohl objevit skryté vlohy. Ne, to je legrace, samozřejmě, ale je fakt, že jsem dřív měla docela strach tancovat, protože mám dost nízké sebevědomí a nerada jsem tancovala, ale nějak jsem chytla druhý dech, vlastně spíš prví, protože jsem si pubertu vůbec neužila, tak si to užívám teď.
Jitka má rum ráda
Autor: archiv Bacardi


Jak je možné, že tak krásná holka jako vy, má nízké sebevědomí?
Chtěla bych být ve všem dokonalá a nejedná se jenom o vzhled, ale také o práci a o školu. Pořád vidím všechny ostatní, srovnávám se s nimi a chtěla bych, aby všechno bylo tip ťop a ono to vždycky nejde. Dokonce jsem si pořídila takové ty mandali na malování a vybarvování, a jsou to právě mandali sebevědomí. Každou vybarvenou částí se krok za krokem zbavuji nějakých problémů z dětství nebo se vyrovnávám s nějakým problémem a na konci bych měla mít vyšší sebevědomí.

Pomáhají vám, už vidíte výsledky?
Zatím jsem vybarvila jednu, neměla jsem zatím na víc čas, ale pastelek mám hodně.
Jitka Válková má nového milence.
Autor: archiv Jitky Válkové


Teď je jaro, všechno kvete, slyšela jsem, že i váš milostný život, můžete nám říct něco o svém novém příteli? Jak jste se seznámili?
Myslím, že to jaro na to má velký vliv. Naše historka seznámení je dost vtipná, seznámili jsme se totiž přes instagram. On mě vůbec neznal, ale líbila se mu moje fotka, tak mě lijknul, já ho taky neznala, ale říkala jsem si, že je to pěkný kluk, tak jsem ho taky lajkla. Tak dlouho jsme se lajkovali, až jsme se rozhodli seznámit blíž. Přes telefonní aplikaci jsme si začali posílat hlasové nahrávky, protože já se vždycky bojím, jak bude kluk mluvit, je to pro mě hodně důležité. Poslouchat ty hlasové nahrávky bylo hrozně roztomilé, ještě jsem nic podobného nezažila.

Vy razíte nový trend v seznamování!
Asi už to tak bude, rozhodně to byla novinka i pro mě, ale hlavní je, že jsme se našli a že je nám dobře.

Video se připravuje ...